Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság; 112Press 2016. február 25.

Videó: évet értékelt a Vas megyei rendőr-főkapitány és a körmendi rendőrkapitány

Vas megye és Szombathely továbbra is az ország legbiztonságosabb megyéi és városai közé tartozik. A vasi rendőrök magasra tették a lécet. Szombathelyen és Körmenden is rögzítettük az évértékelőt, amelyek vágatlanul meghallgathatók.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szombathelyi Rendőrkapitányság 2015. évi bűnügyi és közbiztonsági helyzetének értékeléséről tartott sajtótájékoztatót dr. Tiborcz János rendőr dandártábornok, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és dr. Gulyás Ferenc rendőr ezredes, a Szombathelyi Rendőrkapitányság vezetője 2016. február 25-én.

A főkapitány és kapitányságvezető számadatokkal is alátámasztotta, hogy a Főkapitányság és a Rendőrkapitányság személyi állománya megdolgozott az eredményért. Az elmúlt évhez hasonlóan az országban elkövetett bűncselekmények mindössze 1,95 %-a történt a Főkapitányság illetékességi területén. Dr. Gulyás Ferenc elmondta, hogy az ismertté vált bűncselekmények felderítési eredményessége országos első helyre emelte Szombathelyt a megyei jogú városok rangsorában.

Évértékelővel mutatkozott be a megbízott körmendi kapitány

Körmenden sem panaszkodhatott a megbízott rendőrkapitány, dr. Koncz Gabriella. Videónkban meghallgatható a gyors összefoglaló. És amíg pár éve rendszeresen fogtak el kannabisz-termesztőket, addig a növényt mára szinte teljesen felváltotta a szintetikus drog, a herbál.

A  migráns-kérdést sem kerülte el a kapitány asszony, aki azt mondta, sikerrel megbírkóztak a feladattal és az illegális migrációhoz való hozzáállásuk még növelte is az emberek bizalmát a rendőrségben.

 
Megújul a körmendi rendőrkapitányság
Új jármű a körmendi rendőrkapitányságon
 
 

Évértékelő Szombathelyen és Körmenden



 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.