Barion Pixel

Címkéhez rendelt hírek - egész

1 | 2 | 3

Idős embereket vertek át halálos betegségekkel az egészségnapnak...

2024. február 14.

Idős embereket vertek át halálos betegségekkel az egészségnapnak nevezett rendezvényeken - többen letöltendőt kaptak

Gyógyulást ígértek a kamu teszten halálos betegségekkel diagnosztizált betegeknek az álorvosok a termékbemutatókon, de ezért az ijedt vendégeknek mélyen a zsebükbe kellett nyúlniuk. A bíróság az I. rendű vádlott mellett további tizenhárom vádlottat ítélt -többök között- végrehajtandó szabadságvesztésre. A tizennégy végrehajtandó szabadságvesztésre ítélt...

tovább 0

Szándékosan lépett vasúti munkagép elé egy 32 éves nő Szombathelyen...

2022. szeptember 19.

Szándékosan lépett vasúti munkagép elé egy 32 éves nő Szombathelyen - azonnal meghalt

Szombathely-Szőlős megállóhelyen ült a peronon elhelyezett padon egy nő hétfőn délelőtt. Egy nagy sebességgel haladó munkagép érkezésekor a nő felállt, majd lehajtott fejjel beugrott a sínpár közé. Az ütközés pillanatában meghalt.

tovább 0

Tanulóautó oldalába hajtott egy Opel Szombathelyen - kiegészítő...

2022. június 29.

Tanulóautó oldalába hajtott egy Opel Szombathelyen - kiegészítő lámpát nézett el az okozó

Zöldön hajtottam át! - mondta a baleset után a kocsijával szabályosan közlekedő tanulóautót megpördítő férfi. Valóban zöldön hajtott át, de az csak a jobbra kanyarodókra volt érvényes, ő pedig egyenesen haladt volna át a kereszteződésen.

tovább 0

Felfüggesztettet kapott a volánnál elalvó német férfi - videón a...

2022. május 20.

Felfüggesztettet kapott a volánnál elalvó német férfi - videón a súlyos baleset előtti másodpercek

A Sárvári Járásbíróság maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt 10 hónap -végrehajtásában 2 évre felfüggesztett- fogházra, 150.000 forint pénzbüntetésre és 1 év 6 hónap közúti járművezetéstől eltiltásra ítélt egy német állampolgárt.

tovább 0

Visszaélnek a Magyarországi Légimentés Alapítvány nevével -...

2021. január 04.

Visszaélnek a  Magyarországi Légimentés Alapítvány nevével - telefonon gyűjtenek adományt

Telefonon gyűjt adományt valaki elvileg az alapítvány részére, csak erről pont az alapítványnál nem tudnak. Közleményben kérik, hogy senki ne dőljön be a csalónak.

tovább 0

Azonnal bezáratták a kenyérgyárat - rovarokat, penészt, koszt és...

2020. november 25.

Azonnal bezáratták a kenyérgyárat - rovarokat, penészt, koszt és ellenőrizhetetlen származási helyű alapanyagokat találtak

Súlyos, élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő hiányosságokat – többek között penészes helyiségeket, eszközöket – tártak fel egy Csongrád-Csanád megyei sütőipari üzemben november közepén a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei. A sütőüzem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették az általános szennyezettség, továbbá a...

tovább 0

133 millió forintot csalt ki a "gyémánt fokozatú"...

2019. november 05.

133 millió forintot csalt ki a "gyémánt fokozatú" üzletkötő - vádemelés

Megtévesztette vásárlóit és 133.122.000 forint értékben csalt ki pénzt 19 személytől egy kozmetikai és étrend-kiegészítő termékek forgalmazását végző társaság gyémánt fokozatú üzletkötője. A nő az ügyfelek befektetési hajlandóságát kihasználva termékcsomagokat vásároltatott velük és azt ígérte, hogy azokat másoknak extra profittal továbbértékesíti.

tovább 0

Nem drogos őrjöngés miatt vonultak rendőrök is egy mentő után...

2019. október 22.

Nem drogos őrjöngés miatt vonultak rendőrök is egy mentő után Szombathelyen

Mentő és két rendőrautó érkezett kedden délután a szombathelyi Bem József utca egyik tízemeletes háztömbjéhez. Azonnal találgatások láttak napvilágot arról, mi történhetett.

tovább 0

Figyelmeztet a NAV: Törvényt sért, aki nem dohányboltban vásárol...

2019. szeptember 11.

Figyelmeztet a NAV: Törvényt sért, aki nem dohányboltban vásárol nikotin tartalmú töltőfolyadékot

Magyarországon is terjednek a dohányzás „füstmentes” alternatívái, mint a töltőfolyadékkal működő elektromos cigaretta vagy a valódi dohányt tartalmazó, de azt a hagyományos, égő cigarettáénál jóval alacsonyabb hőfokon hevítő eszközök. Az ellenőrizetlen forrásból származó e-liquid alapanyagai és adalékai ismeretlenek, aki ilyet használ, az egészségét...

tovább 0

A határérték 1,5 milliószorosát meghaladó higanytartalmú...

2019. szeptember 04.

A határérték 1,5 milliószorosát meghaladó higanytartalmú étrend-kiegészítő készítményeket árusítanak az interneten

A Cseh Mezőgazdasági és Élelmiszer-ellenőrzési Hatóság (CAFIA) augusztus végén a RASFF rendszeren keresztül jelentette, hogy a határérték 1,5 milliószorosát meghaladó higanytartalmat mért étrend-kiegészítő tablettákban. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) az Indiából származó termékeket több online felületen is megtalálta.

tovább 0
1 | 2 | 3