Barion Pixel

Címkéhez rendelt hírek - edward

Egy gyalogos vesztette életét balesetben az EDWARD-napon,...

2019. szeptember 29.

Egy gyalogos vesztette életét balesetben az EDWARD-napon, Magyarországon

Az „EDWARD” mozaikszó, a European Day Without a Road Death (Európai Nap Közúti Áldozatok Nélkül) szavak kezdőbetűiből tevődik össze. A program célja, hogy szeptember 26-án senki ne veszítse életét Európa közútjain.

tovább 0

Díjat kapott a TISPOL EDWARD programja

2019. január 04.

Díjat kapott a TISPOL EDWARD programja

A Földön a nyolcadik vezető halálozási ok a közúti baleset, amelyik megelőzi a sorban az AIDS-et és más súlyos betegségeket. Az EDWARD program a közlekedésbiztonságra irányítja rá a figyelmet. A TISPOLnak ezt az európai programját tüntették ki Mihály Herceg Nemzetközi Közúti Biztonsági Díjjal.

tovább 0

Videó: EDWARD Nap gyerekeknek Szombathelyen

2018. szeptember 21.

Videó: EDWARD Nap gyerekeknek Szombathelyen

A vasi kisiskolások sem maradtak ki a nemzetközi EDWARD Napból és játékos formában tanulhattak a közlekedésbiztonságról pénteken délelőtt Szombathelyen a Gayer parkban.

tovább 0

Megússza halálos baleset nélkül szerdán Európa? - EDWARD nap,...

2018. szeptember 18.

Megússza halálos baleset nélkül szerdán Európa? - EDWARD nap, fogadalomtétellel

Nem tartjuk valószínűnek, hogy szeptember 19-én egyetlen halálos közúti baleset sem történik, de ha már sikerül rávenni az autóvezetőket, hogy egy napig jobban figyeljenek, akkor talán sokan megértik, hogy más napokon is érdemes figyelmesen vezetni. Csatlakozzon a kezdeményezéshez, hogy 2018. szeptember 19-én egyetlen ember se veszítse életét közúti...

tovább 0