Barion Pixel
2017. november 30.

Cserbenhagyás Sárváron - két életveszélyes sérültet szállítottak kórházba

A fiatalok azt hitték, hogy egy hajléktalan fekszik a sárvári Rákóczi utca szélén és megálltak, hogy felsegítsék, nehogy valami elüsse. Ekkor derült ki, hogy az asszonyt nem sokkal korábban elgázolta egy autó. A nő a férjét szólongatta, akit szintén megtaláltak, öntudatlan állapotban, egy bokor mellett, életveszélyes sérülésekkel.

Frissítés 2017.12.01.
 
A rendőrség megerősítette az információnkat, elfogták azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy elgázolta a házaspárt, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. Friss cikkünk ide kattintva olvasható.
 
Frissítés 2017.11.30.

Információnk szerint a rendőrség azonosította és megtalálta azt a járművet, ami elgázolta a házaspárt Sárváron. Úgy tudjuk, hogy az autó egy helyi érdekeltségekkel rendelkező vállalkozóé, aki jól ismert Sárváron. A rendőrség péntekre ígért tájékoztatást a fejleményekről.
 
 
Korábban írtuk

Szerdán este gázolt el egy középkorú magyar házaspárt egy eddig ismeretlen típusú és rendszámú autó Sárváron, a Rákóczi utcában. A pár kijelölt gyalogátkelőhelyen haladt át, amikor a belváros felől érkező, feltehetőleg ezüst színű jármű mindkettőjüket elgázolta. A férfi a gyalogátkelőhely közelében zuhant egy virágágyásba, felesége pedig jóval messzebb zuhant az aszfaltra. Mindketten életveszélyes sérüléseket szenvedtek.

DSC_4592

Úgy tudjuk, hogy az esetnek nem volt szemtanúja. A rendőrséget két fiatal értesítette, akik autóból látták meg az úttest szélén fekvő asszonyt és megálltak, hogy felsegítsék. Kérdésünkre elmondták, hogy hajléktalannak gondolták a nőt és féltették, nehogy egy autó elgázolja. Ezért okozott számukra nagy meglepetést, amikor kiderült, hogy egy cserbenhagyásos baleset áldozatát találták meg, aki ráadásul a férjét szólongatta és felőle érdeklődött. Ekkor néztek alaposabban körül és méterekkel arrébb meg is találták az öntudatlan férfit.

DSC_4609

A fiatalok elmondása alapján a mentők gyorsan kiértek, a rendőrség pedig lezárta a helyszínt. Információink szerint a jármű több alkatrésze is a helyszínen maradt, illetve a rendőrség begyűjtött több kamerafelvételt, amelyeken felbukkanhat a cserbenhagyó kocsija.

DSC_4614

Akinek bármilyen információja van a november 29-i, sárvári gázolásról, kérjük hívja a 112-es segélyhívó számot!


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.