Barion Pixel
2016. április 04.

Keresik a cserbenhagyót - árokba csapódott a vétlen járműve

A táplánszentkereszti utcából figyelmetlenül kihajtó autó ütközött a 87-esen haladó járművel, ami ettől árokba csapódott. A baleset okozója elhajtott a helyszínről, keresi a rendőrség.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 18010/395/2016. bűnügyi számon eljárást folytat cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt, ismeretlen személlyel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. március 9-én 9 óra 30 perc körüli időben ismeretlen személy egy sötét színű személygépkocsival közlekedett Táplánszentkereszten, ahol a Malom utcából megállás nélkül a 87-es főútra hajtott. Ekkor összeütközött az ott közlekedő személyautóval, amely a vízelvezető árokba csapódott. A balesetet okozó ismeretlen személyezután adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

 

Karambol után elhajtott a balesetet okozó autós Táplánszentkereszten




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.