Barion Pixel
Szerző: Vas MRFK / 112Press 2020. július 24.

Lenyúlta a dohányboltban felejtett Galaxy S10+-ot - keresi a párt a rendőrség

A kopaszodó férfi kezéhez ragadt hozzá a dohányboltban felejtett mobil. Úgy tűnik, még mindig akad néhány ember, akiben nem tudatosult, hogy a dohányboltok túlnyomó többsége bekamerázott, folyamatos megfigyelés alatt van.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 18010/1016/2020. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

dohanybolt1

A rendelkezésre álló adatok szerint megalapozott a gyanúja annak, hogy a felvételeken látható férfi és nő 2020. július 12-én 14 órakor Szombathelyen, az egyik áruház parkolójában található Nemzeti Dohánybolt vásárló részében eltulajdonított egy Samsung Galaxy S10+ típusú mobiltelefont.

dohanybolt2

A feltételezett elkövető egy 50-60 év körüli, zömök testalkatú, feje tetején kopaszodó férfi. A bűncselekmény elkövetésekor rövid ujjú, világoskék inget, világos rövidnadrágot, fehér zoknit, sötét cipőt, a fejére feltolt napszemüveget, valamint az orra alatti részen szájmaszkot viselt. A vele egy társaságban lévő nő hasonló életkorú; vékony testalkatú, haja vállig érő, sötét, aki az elkövetéskor hosszú ujjú, színes, kockás mintázatú inget, hosszú szárú, sötét farmernadrágot; fekete és fehér színű sportcipőt, a jobb vállán egy táskát és az orr alatti részen pedig szájmaszkot viselt.  

Dohányboltból loptak Samsung Galaxy S10+ mobiltelefont Szombathelyen

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit és nőt felismeri, vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.