Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály Fotó: Olvasók 2024. február 01.

Könnyű: Nem csak a rendőrségtől kapott üzenetet a szabálytalanul parkoló Opel sofőrje

Úgy parkoltál, mint egy idióta - állt azon az angol nyelvű kártyán, ami mellé a rendőrök is odatették a saját figyelmeztető cetlijüket a szombathelyi Fraknó utcában egy szabálytalanul, járdára leparkoló Opel ablaktörlője alá.

A szombathelyi Fraknó utcában talált magának tágas parkolóhelyet egy Opel vezetője kedden reggel. Egy olvasónk írt először, hogy ha bent vagyunk az irodában, akkor nézzünk ki és próbáljunk kivinni egy nagyobb dobozt.  Ezt az üzenetet csak később olvastuk, de mivel más olvasó fényképet is küldött, ezért így megértettük az üzenet lényegét.

Járdán parkoló Opel a szombathelyi Fraknó utcában

A személyautó vezetője a 112Press szerkesztőségi irodája előtt állt meg „kissé” szabálytalanul, teljesen elfoglalva a járdát. Babakocsival, vagy kerekesszékkel csak az úttesten lehetett kikerülni.

You parked like an idiot - erős üzenet a szabálytalanul parkoló sofőrnek

Szabálytalan parkolásokkal általában nem foglalkozunk és ezt az esetet is csak azért mutatjuk meg, mert az irodánk miatt többen is tudósítottak minket arról, hogy mit látnak. Az autó valamikor reggel érkezett a Fraknó utcába, ahol már nem kell parkolójegyet váltani, cserébe nehezen lehet parkolóhelyet találni. A jármű vezetőjének azért észlelnie kellett, hogy egy járdán áll meg, ráadásul a másik oldalon nincs járda.

Babakocsival, vagy kerekesszékkel csak az úttesten lehetett kikerülni az autót

És hogy időközben mi történt az autóval? Először valaki körbebástyázta szemetesedényekkel.

Szeméttároló edényekkel is kifejezte valaki a véleményét a parkolásról

Aztán valamikor kapott egy angol nyelvű figyelmeztetést, miszerint úgy parkol, mint egy idióta. Ezek az előre elkészített cetlik már több helyen feltűntek az országban, kínai webshopokból lehet ilyesmit rendelni. A hátulján beikszelhető a konkrét ok, ami miatt a sofőr ilyen figyelmeztetést kapott.

A délután folyamán a rendőröknek is feltűnt az autó, úgyhogy a sofőr a Szombathelyi Rendőrkapitányság cetlijét is begyűjthette.

Később egy harmadik üzenet is érkezett, négyzetrácsos papíron, de azt már nem fényképezték le

17 óra előtt egy üzenet szerint egy négyzetrácsos cetli is került az ablaktörlő alá, így már három üzenetet kapott a figyelmetlen sofőr. Olvasónk sajnos nem fényképezte le a látottakat, így erről már nincs képünk. Az irodánk pedig aznap zárva volt.

Babakocsival, vagy kerekesszékkel csak az úttesten lehetett kikerülni az autót

Szívesen megnéztük volna a járművezető arcát, ahogy böngészi a neki szóló üzeneteket, de a járőr reakciójára is kíváncsiak lettünk volna a „You parked like an idiot” kártya felfedezésekor, ami mellé betették a saját figyelmeztető cetlijüket.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.