Barion Pixel
2018. május 18.

Gyalogátkelőhelynél megálló VW-nek ütközött BMW

A Volkswagen megállt a kijelölt gyalogátkelőhely előtt, a mögötte érkező BMW vezetője azonban ezt későn vette észre. A baleset után szokatlan párbeszédet hallhattunk.

2018.05.18.Szombathely
Szerencsés kimenetelű közlekedési baleset történt Szombathelyen, a Brenner János körút és a Jáki út kereszteződésénél. Egy BMW hajtott neki egy előtte megálló Volkswagen bal hátuljának, amitől a vétlen sofőr autójának alkatrészei rányomódtak a kerékre, így a jármű mozgásképtelenné vált.
 
A balesetben senki sem sérült meg és a vétlen sofőr még kereste is a lehetőséget, hogy a balesetet okozó fiatalembernek ne kerüljön sokba a figyelmetlensége.
 
2018.05.18.Szombathely
 
-Nagyon szeretem ezt a 30 éves autót, a szívemhez nőtt és éppen most csináltattam meg azt a részt, ami most összetörött. De a lényeg, hogy senkinek nem lett baja - mondta el a vétlen férfi. -Ha le lehetne húzatni, vagy feszíteni a lemezt a kerékről, akkor el is tudok menni az autóval, hiszen csak pár utcányira kell mennem. Akkor nem kell autómentőt hívni, nem akarom, hogy még ez is terhelje a másik sofőrt. Ilyen figyelmetlenség bárkivel előfordul.

A BMW vezetője megpróbálta vontatókötéllel kiszabadítani a kereket, de nem járt sikerrel, így elment szerszámokért.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.