Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. január 06.

Videók a lángoló Pagoda étteremről - a levegőből is megmutatjuk

Teljesen kiégett a 84-es főút mellett álló volt Pagoda étterem (Red Saloon). A jelenleg bútorraktárnak használt épületben áram és fűtés is volt, a tűz oka egyelőre ismeretlen.

 

Teljesen megsemmisült a 84-es főút mellett álló, jellemzően fából épített ex-Pagoda étterem a vasárnap délelőtti tűzben, Sárvár-Rábasömjénben. Csak néhány téglafal maradt meg, a kupolák beomlottak, a belső rész teljesen kiégett.

DSC_7119

A tűz oka egyelőre ismeretlen. A bérlőtől megtudtuk, hogy a bútorokra nem volt biztosítása, a kára pedig több millió forint. Az épületben volt áram és fűtés is. Az elmondások alapján a tűz nem az épület parkoló felőli oldalán, hanem az azzal ellentétes oldalon keletkezhetett és onnan terjedt át a volt étterem többi részére.

49400905_534514313733584_7765986889114320896_n

 

Korábbi cikkünkben részletesen beszámoltunk  az oltási munkálatokról és arról, hogy kik vettek részt az oltásban. Most nagyobb felbontású videón és a levegőből is megmutatjuk a helyszínt.

DSC_7140

A füstöt egyébként már az M86-os autóútról is látni lehetett, Vép közelében. A 84-es számú főúton helyenként néhány méterre csökkent a látótávolság a viharos szél által kevert füstben, a tűzeset környezetében. A járművezetők azonban figyelmesen vezettek, nem történt baleset.

DJI_0096

A sűrű és messziről látszó füst sokakat vonzott a helyszínre, az étterem mögötti területen kb. két tucatnyi autóból nézték az oltást.

DSC_7153

A tűzoltók munkáját a korábban már említett viharos szél nehezítette.

Olvasónk, Karáth László képsorozatot küldött nekünk az oltás kezdetéről (cikkünk végén galériában megtekinthető). Az egyik fotóján megörökítette, amint tűzoltó hoz ki gázpalackot az épületből.

Gázpalackot hoz ki az épületből egy tűzoltó Fotó: Karáth László

 

Kiégett a raktárként használt Pagoda étterem Sárvár-Rábasömjén közelébenLángol az ex-Pagoda étterem a 84-es főút mellettOlvasói képriport az ex-Pagoda étterem oltásáról - Fotó: Karáth LászlóTűzoltók dolgoznak a kiégett Pagoda étteremnél - Celldömölk ÖTP 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.