Barion Pixel
2016. december 20.

Múltidéző: Sorkatonák buliznak az ezredfordulón Ágnes Vanillával a Savaria Kiképzőközpontban

Az ezredforduló bakáinak tánc-mozgáskultúrájába nyerhetünk betekintést ezzel a videóval. A Savaria Kiképzőközpont vállalkozó sorkatonái énekelni ugyan nem nagyon tudtak, de legalább a táncban is meghökkentő mozdulatokkal szórakoztatták magukat. Ágnes Vanillának pedig olyan melege lett, hogy a felsőjét is kigombolta, a honvédek nagy örömére.

Viszonylag ritkán látni olyan videót, ahol sorkatonáknak szervezett laktanyai buli látható. A mostani, bő negyed órás felvétel ilyen. A Savaria Kiképzőközpont melletti gyakorlótéren megtartott rendezvényen voltak fellépők, sokak kezében ott van az ilyenkor elmaradhatatlan sör és a fiatalok önfeledten buliztak, vagy heverésztek. 12:58-nál jól látszik, hogy az első sorokban itt is a kemény mag csápolt, akiket speciális technikával tartottak távol a szervezők a színpadtól, illetve a fehér topban éneklő Ágnes Vanillától, aki 10 percnél gombolta ki a rajta feszülő inget. A rossz hangminőség ellenére is kivehető, hogy ez a mozdulat elnyerte a katonák tetszését.

2:38-nál katonai roham látható, elszórtan pedig olyan táncmozdulatok, amelyeket egyetlen tánciskolában sem tanítanak. A videón több száz sorkatona látszik, így reméljük, hogy egyikőjük magára ismer és megírja nekünk, melyik évben készült a videó és milyen rendezvény került megörökítésre.

Továbbra is várjuk a múltidéző fotókat, videókat és történeteket honvédség, rendőrség, határőrség, mentő és tűzoltó témakörben! Üzeneteiket az info@112press.hu címre várjuk!


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.