Szerző: 112Press / Videó: Olvasó 2019. március 04.

Videó: Fékezéssel büntette a 40 tonnás kamiont a Mercedes vezetője a 21-es úton

A Mercedes vezetője feltehetőleg azt kifogásolta, hogy lassítani kényszerült az előzésben lévő 40 tonnás kamion miatt. Többször is fékezésre kényszerítette a kamion vezetőjét, majd búcsúzásként csaknem megállt a körforgalomban, mielőtt tovább száguldott.

A felvétel március 4-én készült a  21-es úton,  Pásztó után, az M3 autópálya irányába. A felvétel készítőjének hozzáfűzése: "Egy sima, szabályos előzést fejeztem be. Gondolom a Mercedes vezetőjének 180-ról lassítani kellett, az volt a gond. Amikor utolért már elkezdtem a visszasorolást. Arról nem sikerült felvételt csinálnom, amikor bevágott elém és intenzívet fékezett. Bruttó 40 tonnával voltam és már csak azért sem fékeztem, mert a kollégát, akit megelőztem nem akartam megölni. Látta is a fickó, hogy nem lassítok, ezért szankcionálni próbált. A körforgalom után adta fel a szórakozást. A felvétel mobilos, de az is csak azért készült, hogy legyen bizonyíték a kezemben."

A fékezéses büntetésnek nagy hagyományai vannak Oroszországban és az USA-ban is, de számos videó tanúsítja, hogy nem igazán jó ötlet ezzel szórakozni. Néhány felvétel a kevésbé húzósak közül.

 

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.