Barion Pixel
Szerző: Szombathely RK / Mikroshop /112Press / Tánczos Mihály 2023. október 02.

Újabb balesetet rögzített az elhíresült kamera - VDL busz elé hajtott egy Toyota Szombathelyen

Ismét autóbusz elé került egy figyelmetlen sofőr személyautója Szombathelyen. Ha az utcanevek nem is mondanak semmit a más településen élőknek, de a "Mikroshop-kereszteződés" kifejezés egyre több embernek lesz ismerős. Igen, újabb balesetet rögzített a vevőtéri kamera.

Egy kőszegi lakos személyautóval közlekedett 2023.09.29-én, a késő esti órákban Szombathelyen, a Nádasdy Ferenc utcában a Széll Kálmán utca irányából. Haladása során az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behajtott a Szelestey László utca kereszteződésébe, ahol összeütközött a menetiránya szerinti jobb oldalról, a vasútállomás felől érkező autóbusszal.

Az ütközés következtében a kőszegi nő által vezetett gépkocsi a gyalogjárdára sodródott. A baleset során a személygépjármű vezetője – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérüléseket szenvedett. A buszon a járművezetőn kívül egy személy tartózkodott. 

VDN busz elé hajtott egy Toyota Szombathelyen - Fotó: Szombathelyi Rendőrkapitányság

Az esetet a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja. A helyszíni szemle ideje alatt teljes útlezárás volt az érintett útszakaszon - válaszolt kérdéseinkre Seffer Lilla rendőr őrnagy, a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

VDN busz elé hajtott egy Toyota Szombathelyen - Fotó: Szombathelyi Rendőrkapitányság

A sokadik videót köszönjük a Mikroshop Elektronikai Alkatrész Szaküzletnek.

ker


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.