Barion Pixel
2017. augusztus 28.

Várandós nő szenvedett balesetet két kisgyerekkel Ják közelében

A Szentpéterfa felől Ják irányába tartó Mitsubishi egy balra ívelő kanyarban padkára futott. A sofőr még visszakormányozta az autót az útra, de hirtelen kormánymozdulattal próbált korrigálni és a jármű irányíthatatlanul, két keréken rohant fának.

Hétfőn délelőtt riasztották a mentőket és tűzoltókat Ják határába, egy tetején álló, fát döntött Mitsubishihez. Az autót vezető nő beszorult a járműbe, őt a tűzoltók szabadították ki a roncsból. Információink szerint a várandós nő súlyos sérüléseket szenvedett.

DSC_4340
 

Két gyermeke könnyű sérülésekkel megúszta a balesetet.

DSC_4361

A helyszínelés ideje alatt teljes útlezárás volt az érintett útszakaszon.

DSC_4337

A balesetnek volt szemtanúja. Információink szerint a jármű két kerékre dőlve sodródott le az útról, miután a sofőr visszakormányozta az autót a padkáról. A felezővonalnál a járművezető valószínűleg hirtelen kormánymozdulattal próbált újból korrigálni, innentől viszont az autó irányíthatatlanná vált. Úgy tudjuk, a sofőr közeli településen lakik és ismernie kellett az útkanyarulatot.

DSC_4372


Egy lehetséges ok...

Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet, de szeretnénk megosztani olvasóinkkal az ír RSA balesetmegelőzési kampányvideóját. Nem szeretnénk elárulni miről szól a "Ne nézz vissza" című rövidfilm, de biztosak vagyunk abban, hogy sokan megértik a mondandóját...
 


Fának ütközött egy Mitsubishi Ják közelében - hárman megsérültek



Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.