Barion Pixel
2016. április 25.

Nincs gázszivárgás az egyetemi épületben -a biztonság kedvéért törölték az órákat

Többen szúrós szagot éreztek Szombathelyen az egyetem Berzsenyi téri épületében, emiatt értesítették a Katasztrófavédelmet. A szakemberek semmit nem találtak és távoztak, de ezután érkezett egy Neptun-üzenet a diákoknak, arról, hogy elmaradnak az órák az érintett épületben, amit többen félreértettek.

Szúrós szagú gázt kerestek a szakemberek a D-épületben

Nem találtak mérgező gázt a Katasztrófavédelem munkatársai a Nyugat-magyarországi Egyetem szombathelyi, Berzsenyi téri épületében. Mint megtudtuk, az egyik előadóban szúrós szagot éreztek és többen köhögni is kezdtek, emiatt az ablakokat kinyitották és az éppen zárthelyit író diákok elhagyták a termet, illetve az emeletet is kiürítették. A tűzoltók műszerei már semmilyen rendkívülit nem mutattak ki. A szakemberek átvizsgáltak több szintet is, illetve megnézték a takarítószereket, hátha azok elegye lehetett a szag forrása.  Az épületbe ekkor visszamehettek a diákok, a tűzoltók pedig távoztak.

Szúrós szagú gázt kerestek a szakemberek a D-épületben

Nem sokkal később a Neptun rendszeren keresztül arról kaptak üzenetet a diákok, hogy a Berzsenyi téri D-épületben elmaradnak az órák, ezt többen úgy értelmezték, hogy mégis van szivárgás. A jelenlegi adatok alapján azonban nincs szó gázszivárgásról.

Szúrós szagú gázt kerestek a szakemberek a D-épületben

bdDSC_3778

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.