Barion Pixel
Szerző: 112Press 2018. december 24.

Vadkerítést döntött és felborult egy Peugeot a 86-os főúton, Egyházasrádóc közelében

A Körmend felől Szombathely irányába tartó Peugeot vezetője egyenes szakaszon veszítette el uralmát a járműve felett.

DSC_6456

A személyautó az ún körmendi egyenesben, a gyorsforgalmi szakasz után letért az útról, kidöntött egy jelzőtáblát,  lerobogott a töltésen, majd a vadkerítést kidöntve felborult. Meg nem erősített információnk szerint egy ember kizuhant az autóból, őt súlyos sérüléssel szállították kórházba. Az autóban ülő másik ember az elsődleges adatok alapján könnyű sérüléseket szenvedett.

DSC_6489

 
A személyautót körmendi tűzoltók vontatták vissza az útra, majd azonnal egy néhány száz méterrel arrébb található lehajtóhoz húzták, hogy a roncs ne akadályozza a 86-os főút forgalmát.
 
DSC_6478
 
A gépjármű stabilitásának biztosan nem tett jót, hogy a három, erősen használt gumiabroncs mellett egy más típusú gumiabroncs is volt az autóra felszerelve.
 
DSC_6466
 
A baleset időpontjában +6 fok körüli volt a hőmérséklet, az aszfalt nedves volt.
 
DSC_6483
 
A Magyar Közút emberei megkezdték a vadkerítés helyreállítását a forgalmas főút mellett, több tartóoszlopot is cserélniük kell.
 
Középső ujj és vérnyomok
 
Ismét tapasztalhattuk, hogy az egyébként szellemesnek és pukkasztásnak szánt autómatricák jelentése mennyire átértékelődhet egy-egy baleset kapcsán.
 
matrica
 
A matricákat a nyilvánosságnak szánják, azonban ezek akkor is látszanak, amikor pl. a tűzoltók azon dolgoznak, hogy kiszabadítsák a beszorult sérülteket. A mostani esetnél a Speedhunter felirat kevésbé hatott büszkén a motorháztetőn, a középső ujjal bemutató csontvázkéz és a lámpabúrák alól kicsorduló vérpatak pedig némileg más jelentést nyert.
 

A Katasztrófavédelem közleménye

Árokba csapódott egy gépkocsi a 86-os főúton

A baleset a főút Körmend és Egyházasrádóc közötti szakaszán történ. Két ember megsérült.

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba csapódott egy gépkocsi hétfő kora délelőtt Vas megyében, a 86-os főút Körmend és Egyházasrádóc közötti szakaszán. A balesethez Körmendről érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentési munkáltatokat. Elsődleges információink szerint a balesetben két ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják.

Tapasztalatunk alapján a rendőrség december 24.-én is  kint van az utak mellett, így nem érdemes az utolsó bevásárlási rohamot gyorshajtással siettetni. Fényképünk a 86-os főúton készült, a vasvári elágazó közelében.

DSC_6440

Vadkerítést döntött és felborult egy Peugeot a 86-os főúton




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.