Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2015. január 30.

Vádemelés lopásért és verekedésért

Tizenegy alkalommal lopott és a megalapozott gyanú szerint verekedésbe is keveredett a szombathelyi férfi.

Lezárta a nyomozást a Szombathelyi Rendőrkapitányság Gazdaságvédelmi Alosztálya, amelyet egy szombathelyi lakossal szemben indított 2014. júliusában. A megalapozott gyanú szerint a 28 éves férfi 2014. júliusa és 2014. októbere között különböző iratokat, valamint készpénzt tulajdonított el jellemzően nyitott állapotban lévő, parkoló járművekből. Az is előfordult, hogy családi házba surrant be és onnét vitt el különböző okmányokat. Máskor pedig a kerítés megrongálását követően egy lakóház udvaráról lopott kerékpárt. A megalapozott gyanú szerint három alkalommal szombathelyi üzletekből, a kabátja alá rejtve kísérelt meg szeszes itallal fizetés nélkül távozni, de mindegyik esetben lefülelték a biztonsági szolgálat munkatársai.

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, 2014. októberében pedig az egyik szombathelyi temetőben vitatkozott össze egy 15 éves fiúval és végül a szóváltás kölcsönös tettlegességbe torkollott.

A nyomozók V. Norberttel szemben a lopás bűntett, a lopás vétség, valamint a garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezték és a keletkezett iratokat a Szombathelyi Járási Ügyészségnek vádemelési javaslattal megküldték.

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.