Barion Pixel
Szerző: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság 2020. január 24.

Útdíj bírság miatt bukott le a hamis engedélyekkel közlekedő román kamionsofőr

Hamis rendszámmal, forgalmival és nemzetközi fuvarozói engedéllyel közlekedő román hatósági jelzésű kamiont kapcsoltak le a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. A gépjármű román nemzetiségű sofőrjét előállították.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai 2020. január 22-én Nyíregyházán ellenőriztek egy román hatósági jelzésű tehergépkocsival közlekedő román állampolgárt.

Az intézkedés alatt megállapították, hogy a tehergépkocsira felhelyezett hatósági jelzés, amire a központi adatbázis útdíj bírságot jelzett, egy másik járműre lett kiállítva.

Fotó:  Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elsődleges vizsgálatai megállapították továbbá, hogy a külföldi férfi által ellenőrzésre átadott forgalmi engedély és a nemzetközi szállítmányozási fuvarozói engedély is hamis.

A tehergépjárműben találtak továbbá egy másik hatósági jelzést, ami egy román honosságú személygépkocsira lett kiállítva. Az egyenruhások a külföldi férfit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.