Barion Pixel
Frissítve: 2016. április 09.

Utat lezáró rendőrautót került ki egy Opel a VÉDA kapu alatt

A sofőr valószínűleg lemondhat a húsvétkor összelocsolt pénz sokszorosáról, mi viszont kíváncsiak lennénk, mi játszódhatott le a fejében, amikor kikerülte az úton keresztben, bekapcsolt fényhíddal álló rendőrautót és a két rendőrt? Bátor, vagy vakmerő? Esetleg fel sem tűnt neki, miért kolbászolhatnak a rendőrök az úton?

Hülyeség ellen nem véd a VÉDA

A rendőrség egy felborult kamion műszaki mentésének idejére zárta le a 86-os főút egy szakaszát, Szombathely határában. A Rumi úti kereszteződésnél egy rendőrautó állt keresztbe a 86-os főúton, látszólag egyértelműen jelezve, hogy az utat lezárták. A baleset irányából érkezők két sávja azonban szabadon maradt.

 


Ezért volt lezárva a forgalmas út

Talán ebben látott remek lehetőséget a H**-**8 rendszámú Opel vezetője, aki áttérve a szemközti sávba szépen kikerülte az úton álló akadályokat. Tette mindezt egy napokban élesített VÉDA kapu árnyékában. Lehet, hogy csak a kiskertekbe tartott, de ha messzebbre indult, akkor jó eséllyel fennakadt az autómentő-markoló-tréler hármason, amit már nem kerülhetett ki és pont emiatt zárták le az utat. Valamint azért, hogy a bámészkodókra ne pottyanjon rá fél tonna kő, vagy egy kamion vezetőfülkéje, de a kifeszített drótkötélre se akadjon rá senki.

Mi pedig nagyon örülnénk, ha a sofőr kifejtené, vajon mi volt az elképzelése ezzel a manőverrel?

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.