Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei KVI / Fotó: Egyed László tű. alezredes/Szombathely KvK, Balogh Eszter tű.ftőrm./Vas MKI 2019. szeptember 20.

Tűzvizsgálók versenye Vas megyében

A Vas megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzvizsgálói versenyeztek egy megyei megmérettetés keretében szeptember 19-én.

A versenyt Seper András tű. ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese nyitotta meg.

DSC_0034

A versenyzőknek egy többrétű feladatot kellett teljesíteniük. Elsőként egy korábbi eset helyszíni szemle szöveges része alapján a rajzot kellett elkészíteni, majd egy elméleti tesztet kitölteni. A harmadik és egyben a verseny utolsó feladata az volt, hogy egy előre berendezett terem tűzeseti helyszíni szemléjét kellett elvégeznie a tűzvizsgálóknak.

DSC_0031

A versenyben a legjobban egyéniben Zelenyánszky Zsolt tű. őrnagy teljesített, a második helyezést Komáromy Zoltán tű. őrnagy szerezte meg, míg harmadik Szabó András tű. alezredes lett.

DSC_0036

A gyakorlati feladatot csapatban teljesítették a versenyzők. A legjobbnak a „C” csoport, míg második az „A” csoport tagjai lettek. A legjobbaknak járó díjakat Seper András tű. ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese és Poór Balázs tű. alezredes, polgári védelmi főfelügyelő adták át.

DSC_0039

Tűzvizsgálók versenye Vas megyében



Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.