Barion Pixel
2017. április 22.

Videó: tréler borult árokba Lexus, Audi, Volvo és Fiat autókkal Szelesténél

Órákon keresztül volt teljes útzár az M86-os autóút 88-as és szelestei elágazása között. Szombaton hajnalban történt a baleset, amiben szerencsére senki nem sérült meg. A műszaki mentés videónkban megtekinthető.

 
A Győr felé tartó észt rendszámú Scania autószállító egy balra ívelő kanyar után eddig tisztázatlan okból padkára futott, majd árokba hajtott. A tréler információink szerint Olaszországból szállított használt gépkocsikat. Lexus, Audi, Volvo és Fiat személygépkocsik törtek össze a balesetben.
 
DSC_5035

A sofőr nem sérült meg. Videónkban végig követhető a műszaki mentés, az autók kiemelésétől a szerelvény kerekekre állításán át annak útra vontatásáig.

DSC_5039

A műszaki mentés ideje alatt - több órán keresztül - teljes útzár volt az érintett szakaszon. A forgalmat a sárvári elágazónál a régi 86-os útra terelték a rendőrök. A Magyar Közút munkatársai a kamion "földetlenítésében" is segédkeztek, majd megkezdték az úttest letakarítását. A terelés előtt jól látható világító tábla figyelmeztette a veszélyre az autóvezetőket.
 

DSC_5137

Az M86-os autóút (az M85-tel együtt) gyors és biztonságos összeköttetést nyújt Szombathely és Győr, az M1-es autópálya között, azonban nagyon sokan hiányolják róla a pihenőhelyet, valamint benzinkút sincs közvetlenül az M86 mellett.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.