2017. február 20.

Lezuhanó fémcsővel ütközött a busz, elhajtott a traktoros

A traktorról leeső nehéz fémcső beleállt a busz elejébe Dukán, kitörve a lámpáját. A traktoros megállás nélkül tovább hajtott. A busztársaság kéri a traktor vezetőjét, hogy jelentkezzen náluk az eset tisztázása miatt. A rendőrség vizsgálatot indított.

A Celldömölkről Jánosházára közlekedő autóbusz előtt zuhant le egy rögzítetlen, nehéz fémcső egy dupla pótkocsis traktorról a dukai Kossuth Lajos utcában, hétfőn reggel. Szerencsére csak a busz lámpáját törte ki és a lámpa mögötti részt rongálta meg mélyen. A traktor lassítás nélkül elhajtott a 8-as út irányába.
tr0

A buszon senki nem sérült meg, de a traktor vezetője ezt nem tudhatta. Ha a busz néhány méterrel előrébb jár, akkor aszélvédőn fúródik be a cső. A rendőrség vizsgálatot indított. Az ÉNYKK baleseti helyszínelője kéri, hogy a traktor vezetője az eset tisztázása érdekében hívja fel a 94/517-600-as telefonszámot.
 

tr3

Elképzelhető, hogy a traktoros nem is észlelte a cső elveszítését és a balesetet, de saját érdekében is célszerűbb, ha ő lép kapcsolatba a károsult busztársasággal.

tr4

tr1


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.