Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. május 24.

Újabb súlyos motorbaleset Szentgotthárdon - mentőhelikopter érkezett a Toyotával ütköző tizenévesért

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt a szentgotthárdi Árpád utcában, ahol egy Toyota és egy utast szállító krosszmotor ütközött.

Információnk szerint az Akasztódomb felől tartott a belváros irányába egy krosszmotor a szentgotthárdi Árpád utcában vasárnap, amikor elé hajtott egy Toyota személyautó.

Súlyosan megsérült a motort vezető fiatalember Szentgotthárdon

A két jármű ütközött. A motort vezető 16 éves fiatalemberhez a sérülései miatt mentőhelikopter érkezett, ami egy sportpályán tudott leszállni. A motor utasa, egy 13 éves lány könnyebben sérült, ő a szemtanúk alapján a saját lábán szállt be a mentőautóba.

szg6

-A helyszínre két mentőautó és mentőhelikopter is érkezett. Egy fiatal fiút súlyos sérülésekkel légi úton, egy fiatal lányt könnyebb sérülésekkel, mentőautóval szállítottak baleseti sebészetre - válaszolt megkeresésünkre az Országos Mentőszolgálattól Gellér Éva mentőtiszt, KMR kommunikációs munkatárs, sajtóügyeletes.

szg2

A rendőrség hétfőre ígért választ a kérdéseinkre.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre érkezett válasza:

Közlekedési baleset történt 2020. május 24-én, Szentgotthárd belterületén. Egy helyi lakos személyautóval közlekedett a Rózsa Ferenc utcában az Árpád utca felé. Haladása során az útkereszteződéshez érve, az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére úgy kanyarodott, hogy nem biztosított elsőbbséget az Árpád utcán egyenesen haladó motorosnak és összeütköztek. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a motoros súlyos sérüléseket, utasa pedig könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a Körmendi Rendőrkapitányság.

Gyakorlás közben, motocross pályán vesztette életét

Ahogyan arról szombaton beszámoltunk, ugratás után bukott egy Győr-Moson-Sopron megyei fiatalember a szentgotthárdi motocross pályán. A férfihez mentőhelikopter érkezett, de az újraélesztési kísérlet nem járt sikerrel, a motoros a helyszínen elhunyt.

A gyakorlás közben elhunyt motoros nemrégiben töltött fel új borítóképet a közösségi oldalára

Súlyosan megsérült egy kerékpáros Felsőcsatáron

Információnk szerint kátyúba hajtott, elesett és súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi Felsőcsatáron. A mentők a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították. Úgy tudjuk, hogy több csontja is eltört.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.