Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. július 23.

Toyota ütközött fának a Pannónia-Ring mellett - azonnal indult a segítség

Az osztrák rendszámú Toyota megcsúszott a nedves úton, az autó letért az útról és fának csapódott Ostffyasszonyfa közelében. Mire a sofőr kimászott az autóból már mögötte állt egy mentő és egy tűzoltóautó.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a Vas megyei Ostffyasszonyfa mellett, a pannónia-Ring szomszédságában.

 

o2a

Sárvár felől Ostffyasszonyfa felé tartott egy osztrák rendszámú Toyota, amelynek osztrák vezetője egy jobbra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a járműve felett és az autó a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról.

o3

A Toyota egy darabig az árokban haladt, majd orral fának ütközött. A balesetben a jármű utasa, egy osztrák asszony megsérült, őt a mentők a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították.

o4a

A balesetet a Pannónia-Ring egyik pályabírója is észlelte és azonnal jelezte a központnak, így pillanatokon belül a helyszínre indult a pálya saját mentő- és tűzoltó járműve. Mire az osztrák sofőr felocsúdott az első ijedtségéből már meg is érkezett az első segítség, percekkel később pedig a Sárvárról indított OMSZ mentő is kiért.

o9a

A Toyotát végül a versenypálya tűzoltóautója vontatta vissza az úttestre és biztonságos helyre vontatták a roncsot. Mint megtudtuk, nem ritka a pályaelhagyásos baleset a Pannónia-Ring mellett, erről az erdő szélén található autóalkatrész-darabok és az új oszlopok is árulkodnak.

o8a

A helyiek állítják, hogy az aszfalt száraz időben is csúszik, de nedvesen még jobban. A mostani baleset idején még nedves volt az úttest.

Toyota ütközött fának a Pannónia-Ring mellett - azonnal indult a segítség
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.