Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2018. augusztus 11.

TFA Hungary – nemzetközi tűzoltósport-bajnokság a legszívósabbaknak Bükfürdőn

A Legerősebb Tűzoltók Versenyét az idén a Vas megyei Bükfürdőn rendezik meg, itt mérhetik össze a tudásukat a tűzoltók augusztus 24.-25. között a TFA-n (Toughest Firefighter Alive).

TFA Hungary- Bükfürdő

Az országban egyedülálló sportversenyen több nemzet tűzoltói emberfeletti képességeket követelő feladatokban mérik össze tudásukat, ezeken keresztül bemutatva, milyen kihívásokkal kell megküzdeniük mindennapi feladataik és munkájuk során.

169 fő nevezett az idei viadalra, közöttük természetesen Vas megyei tűzoltók is. A megyénkből indulók között több hivatásos, önkéntes tűzoltó és egy női versenyző kezdte meg a felkészülést a fizikai és mentális megmérettetésre. Az edzések a nyári kánikulában is folyamatosan zajlanak.

TFA Hungary- Bükfürdő

A rendezvény augusztus 24-én veszi kezdetét. Reggel 8.20 órakor Csepreg Város Fúvószenekara ad térzenei koncertet, majd az ünnepi megnyitóra kerül sor. A tűzoltó versenyszámok megtekintése mellett 10.00 órától 17.00 óráig a Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred technikai bemutatót tart és az Országos Tűzmegelőzési Bizottság, valamint a Magyar Autó Klub sátránál is folyamatos programokkal, bemutatókkal várják az érdeklődőket.

TFA Hungary- Bükfürdő

Délután 14.00 órától a rendezvény fő támogatója, a Hell Energy Magyarország Kft. által biztosítottan TRIAL kerékpár és CAMARO DRIFT bemutatót tekintheti meg a közönség, míg este 20.00 órától a Songs of BoneyM valamint a Bebe és a Star Jam Band koncertjén szórakozhatnak az érdeklődők. A verseny és a díjátadó augusztus 25-én 15.00 órakor a Katasztrófavédelem Központi Zenekarának térzenei koncertjével zárul.

TFA Hungary- Bükfürdő


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.