2017. február 14.

Teherautóba rohant egy Peugeot Tömörd közelében

Forgalmi okból megálló teherautó hátuljába csúszott egy Szombathely felé tartó Peugeot személygépkocsi kedden délután Tömörd közelében. Az autó vezetője megsérült, kórházba szállították.

Teherautóba rohant egy Peugeot Tömörd közelében

Lerobbant és megállásra kényszerült egy személyautó Csepreg és Tömörd között, a mozgásképtelen, félrehúzódott járműhöz már az autómentő is kiért, mikor egy teherautó akarta kikerülni őket.

Teherautóba rohant egy Peugeot Tömörd közelében

- Láttuk az autót és az autómentőt és már megkezdtük a kikerülést, amikor egy szemből érkező jármű miatt a sofőr úgy döntött, hogy inkább megáll. Néhány másodperc múlva nagy csattanást hallottunk és a több tonnás teherautó néhány métert előre lódult- mondta el a teherautó utasa.

- Azonnal kiszálltunk és hátraszaladtunk megnézni, hogy mi történt.

Az autót vezető hölgy szerencsére nem sérült meg súlyosan és elismerte, hogy hibázott. A helyszínelés idején fél pályán, rendőri irányítás mellett haladhatott a forgalom. A teherautóban senki nem sérült meg.

Teherautóba rohant egy Peugeot Tömörd közelében

A lerobbant autó vezetője elmondta, nagyon sajnálja a balesetet. Az autójuknak a kuplungja hibásodott meg, emiatt mozgásképtelen volt a gépkocsi, amennyire tudták letolták az út szélére és azonnal autómentőt hívtak hozzá. A középkorú házaspár Bükön üdül, Szombathelyre tartottak. A baleset időpontjában az autójuk és az autómentő között álltak és megijedtek a csattanáskor, szerencsére a teherautót nem tudta nekilökni a vétkes jármű a kocsijuknak.

Teherautóba rohant egy Peugeot Tömörd közelébenHozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.