Barion Pixel
2017. február 01.

Ráfutás helyett frontális karambol - elbambult a lengyel sofőr

Áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött egy Körmend felé tartó, tréleren autót szállító személyautóval egy lengyel rendszámú tehergépkocsi Kisunyom közelében. Hárman megsérültek.

Frissítés:

Szombathely irányába haladt egy lengyel rendszámú Renault teherautó a 86-os főúton. A sofőr figyelmetlensége miatt későn vette észre az előtte forgalmi okból feltorlódó autókat.

DSC_0838

Megpróbálta elkerülni a ráfutást, ezért félrekormányozta a járművét és frontálisan ütközött a szemből érkező, szabályosan közlekedő magyar rendszámú Volkswagen Sharannal, ami utánfutón egy BMW-t szállított. A mentők a Volkswagen vezetőjét súlyos sérüléssel szállították kórházba.

DSC_0845

A katasztrófavédelem közleménye:

Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött frontálisan a 86-os főút 67-es kilométerszelvényénél, Kisunyom térségében. A balesetben egy ember súlyos, két utas pedig könnyű sérüléseket szenvedett. A szombathelyi hivatásos tűzoltók dolgoztak a helyszínen, ahol félpályás útlezárás van érvényben.

Korábban írtuk:

 

Áttért a szemközti sávba a teherautó

Egy ember súlyosan, kettő pedig könnyebben sérült a szerda délelőtti balesetben. Az ütközés helyszínén fél pályán haladhat a forgalom, torlódásra kell számítani az érintett útszakaszon.

Fél pályán haladhat a forgalom

Néhány kilométerrel arrébb, Egyházasrádóc közelében órákon át teljes útzár volt, miután kilenc autóval árokba csúszott egy autószállító tréler. A reggeli baleset műszaki mentésénél készült videónk alább tekinthető meg.

Frontálisan ütközött egy teherautó a tréleres Volkswagennel Kisunyomnál



Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.