2017. április 07.

Friss jogosítvánnyal, öv nélkül hajtott teherautó elé egy Suzuki vezetője Toronyban

A védett Felsőőri utcán Bucsu felé tartó teherautó sofőrje a fékbe taposott, amikor a Suzuki kigördült elé a toronyi Kárpáti utcából, de az ütközést már nem tudta elkerülni. A Suzuki az árokba csapódott, sofőrje az anyósülés előtt kötött ki, mivel nem használta a biztonsági övét. A teherautóban senki nem sérült meg. A mentők a Suzukit vezető férfit kórházba szállították.

Nem vette észre a balról érkező teherautót és kihajtott elé Suzukijával egy fiatalember Toronyban. Az autó az árokban kötött ki, a sofőr megsérült.
 
Olvasónk képe a helyszínről, köszönjük!

Információink szerint a fiatal sofőr fél éven belül szerezte a jogosítványát. Nem tudjuk merre figyelt, hogy a felé közeledő nagy járművet nem látta.
 

t3

Úgy tudjuk, a teherautó sofőrjének rövid időn belül ez a második balesete és a korábbi ütközésnél is vétlen volt. Egy nagy termetű kutya szaladt a személygépkocsija elé és hiába fékezett, elütötte az ebet. A kutya a helyszínen kimúlt. Az autóban keletkezett károk miatt a sofőr elvitte az állatkórházba a négylábú tetemét, de a kutyának vagy nem volt beültetett chip-je, vagy az nem volt leolvasható.

t1

 

Teherautó elé hajtott egy Suzuki Toronyban
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.