Barion Pixel
Szerző: BRFK / 112Press 2020. július 19.

Videó: Hanyagul letett táskát lopott étteremből - keresi a rendőrség

A férfinek nem kellett megerőltetnie magát a táska megszerzéséhez. Alkalom szülte a tolvajt, igaz, a férfi mozdulatai alapján már nem az első születésnek lehetünk szemtanúi a biztonsági kamera felvételén.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 01100/1459/2020. bűnügyi számon jogtalan elsajátítás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. 

Az ismeretlen férfi 2020. június 29-én 12 óra 25 perc körül Budapest X. kerületi bevásárlóközpont egyik étterméből, egy pulton hagyott táskát vitt el, a benne lévő fényképezőgéppel és okmányokkal.​

A tolvajnak nem volt nehéz dolga, a magára hagyott táskát feltűnésmentesen vette magához

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Tolvaj és zsákmánya egy budapesti étteremben

Sokan gondolják úgy a későbbi károsultak közül, hogy velük ilyesmi nem történhet meg és óvatlanul leteszik értékes tárgyaikat.

A rendőrség keresi a tolvajt

Ahogyan az a videón is látszik, csupán néhány másodperc alatt lába kelhet az értékeknek, egy forgalmas bevásárlóközpontban pedig senkinek nem tűnik fel az, hogy valaki felvesz valamit egy pultról.

A jellegzetes frizurával és tetoválással rendelkező tolvaj valószínűleg hamar rendőrkézre kerül, de a táska tartalma jó eséllyel már nem lesz meg.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.