2017. január 14.

Videó: Súlyos baleset után beszél a karambolról a tanulóautó vétlen vezetője

Domonkos Ádám egy tanulóautót vezetett a 86-os főúton, amikor kihajtott elé egy Fiat. Az oktatóval együtt taposott a fékbe, de ütköztek. Az oktató szegycsonttöréssel került kórházba, a 17 éves fiatalember pedig elmondta, mi történt az úton és azt is, hogy szeretné mielőbb folytatni a vezetést.

"-Amikor a fiam felhívott, hogy balesetet szenvedett, akkor nyugodt maradtam, hiszen a legfontosabb kérdésre azonnal megkaptam a választ azzal, hogy hallottam a hangját" - mondta el a fiú édesapja a helyszínen. A 17 éves Ádám higgadtan válaszolt a rendőrök kérdéseire, kitöltötte a papírokat, majd kérésünkre elmondta, hogyan történt a baleset.

Korábban írtuk:

A 86-os főúton szabályosan közlekedő  Renault tanulóautó elé hajtott egy Fiat a 88-as főútról. A két autó összeütközött, a tanulóvezető karcolások nélkül megúszta a balesetet, oktatója viszont megsérült, őt a mentők kórházba szállították, a Fiat vezetője nem sérült meg.

20170114_114424

A balesetben vétkes jármű Sárvár felől érkezett és Szombathely felé akart balra kanyarodni, míg a tanulóautó Répcelak felé haladt. A baleset minden résztvevője használta a biztonsági övét. Az oktató szegycsonttörést szenvedett.

20170114_114636

A helyszínelés ideje alatt félpályán haladhatott a forgalom.

Tanulóautó elé hajtott egy Fiat a 86-oson- megsérült az oktatóHozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.