Barion Pixel
Szerző: Forrás: Facebook 2023. április 12.

(Időpontváltozás!) Szezonnyitó motoros felvonulásra várják a motorosokat Szombathelyen

Az eső miatt április 22. a szezonnyitó felvonulás új időpontja. Déltől gyülekeznek majd a motorosok a Zone Center parkolójában, a szombathelyi Körmend úton, 12.30-tól pedig indul a már hagyományosnak számító felvonulás..

Frissítés: A rendkívül csapadékos időjárás, a napok óta zuhogó eső és a vasárnapi előrejelzések alapján szintén vizes időpont miatt a szervezők módosították a felvonulás időpontját.

A hétvégi bizonytalan, esősnek ígérkező időjárás miatt, illetve, mivel többen is messzebbről érkeznének, hogy csatlakozzanak a programunkhoz, ezért úgy döntöttünk, hogy a hétvégére tervezett szezonnyitó motoros felvonulást átrakjuk a talán szebb idővel kecsegtető jövő hét SZOMBATRA, azaz 2023. április 22-ére.
 
A gyülekező ugyanúgy a szombathelyi Zone Center parkolójában lesz (Körmendi út) 12:00-kor, az indulás viszont FÉL ÓRÁVAL KORÁBBAN, 12:30-kor lesz!
 
Megértéseteket köszönjük! Várunk mindenkit sok szeretettel!

Több olvasónk is kérdezte, hogy milyen útvonalon haladnak át Szombathelyen a motorosok. Ez egyelőre még képlékeny, mivel több helyen is nagyobb felújítások kezdődnek az eredetileg tervezett útvonalon, illetve a motorosok igyekeznek elkerülni a működő jelzőlámpás kereszteződéseket is.

Az érdeklődők bővebb információt az alábbi Facebook oldalon találhatnak majd, várhatóan egy nappal az indulás előtt.

Korábban írtuk: 2023. április 16-án, vasárnap 13 órakor indul a szezonnyitó motoros felvonulás Szombathelyen, a Körmendi úti Zone Center parkolójából. Gyülekezés 12 órától.

A motorosok tesznek egy nagy tiszteletkört a városban, majd a Repülők útjánál végződik a látványosnak ígérkező felvonulás, ahol streetfood várja az érkezőket.

A rendezvény plakátja:

A szombathelyi szezonnyitó motoros felvonulás plakátja Forrás: Facebook

A 2018-as felvonulást a levegőből is megmutattuk:

Legutóbb pedig a szilveszteri gurulást örökítette meg az alábbi videónk:

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.