Barion Pixel
2014. április 12.

Motoros szezonnyitó a levegőből - ámokfutó autóssal

A VI. Szezonnyitó Motoros Felvonulást a levegőből szemlélhetik Olvasóink és megmutatjuk, mennyire vesztette el az eszét egy suzukis autóvezető a kétkerekűektől.

Hatodszorra köszönti felvonulással a motorosszezont a Szombathelyi Motorosok Egyesülete. A rendezvényen évről-évre egyre többen vesznek részt és úgy tűnik, a motorosok lassan kinövik az emlékműdomb alatti parkolót.



Olvasóink most nem hétköznapi szögből pillanthatnak bele a felvonulás indulásába. Egy drónról örökítettük meg a motorosokat.

Motorosfelvonulás a levegőből

Kaptunk egy "remek" felvételt Szalay Bence nevű olvasónktól, ami ugyan a Sokkoló rovatunkba is elmenne, de ide szúrjuk, itt aktuális. A Rohonci - Bartók kereszteződésen átvonuló motorosok miatt nem egészen 5 percet kellett várakozniuk az autósoknak, miközben teljesen egyértelmű volt, hogy mi miatt kell állniuk. Egy Suzuki vezetője úgy gondolta, hogy nem vár, ezért dudálva felhajtott a kerékpárúttal közös járdára és ott kerülte ki a kocsisort, majd szintén szabálytalanul tért vissza a Rohonci útra.

Olvasóinkat kérjük, ne kezdjék el itt az autós-motoros vitát, hiszen egy olyan csapat rendezvényét mutatjuk be, akik sokat tesznek azért, hogy a két- és négykeréken közlekedők jól és biztonságosan megférjenek egymással az úton. Arra azonban kíváncsiak lennénk, milyen büntetést éreznének jogosnak az autóvezetővel szemben. Ötvenezres csekk? Vagy százötvenezres? A jogsi jegelése néhány hónapra? Vagy elmegy, mert senki nem sérült meg? Arra is kíváncsiak vagyunk, mit szólnak a légi próbálkozásunkhoz? Maradjunk a földön, vagy néha más eseményt is mutassunk meg a fecskék vadászútvonaláról?

Kapcsolódó képgalériák

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.