Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Főügyészség 2021. szeptember 15.

Tapogatta, csókolgatta fiatal tanítványát a magántanár

A Szombathelyi Járási Ügyészség tizennegyedik életévét betöltött személlyel, hatalmi, befolyási viszonyával visszaélve elkövetett szexuális visszaélés miatt emelt vádat azzal a magántanárral szemben, aki szexuális cselekményt követett el kiskorú tanítványával szemben.

A vádirat szerint az ötvenes éveiben lévő férfi már 15 éves kora óta foglalkozott a kiskorú sértettel egy Vas megyében lévő településen lévő lakásán. A vádlott az évek során a kiskorú sértettel bizalmi kapcsolatot alakított ki, vele magánéleti, és szexuális élettel kapcsolatos beszélgetéseket is folytatott.

A vádlott 2019 tavaszától üdvözlésül és néha a tanórán is megölelte, rendszeresen kicsimnek, szerelmemnek szólította a lányt, ami a sértettet nem zavarta, mert tudta, hogy a vádlott más tanítványait is így hívja.

2019 szeptemberében és októberében a vádlott óra közben két-három alkalommal megcsókolta a sértettet, aki próbált elhúzódni és testbeszéddel jelezni, hogy ezt nem akarja. A sértett a történteket azonban a szüleinek akkor még nem mondta el.

2019. október közepén, a magánórán a vádlott ismét megcsókolta a sértettet, majd a farmernadrág szakadásán keresztül benyúlt a farmere alá. A kiskorú sértett összezárta a lábait, így jelezte, hogy ellenzi a cselekményt, majd az óra befejezése
után tájékoztatta a szüleit a történtekről.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

A címlapkép illusztráció!

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.