2015. július 07.

Szerelemféltésből véres közjáték Szombathelyen

Az utcán terjedő rémhírekkel ellentétben senkit nem öltek meg és senki nem szaladt "kifordult béllel" a szombathelyi Derkovits városrészen. Valami azért történt.

 

 

Információink szerint szerelemféltésből alakult ki olyan konfliktus, aminek a végén egy férfit mentők vittek el egy közeli lakásból, míg egy másik férfit rendőrök állítottak elő kedden az esti órákban Szombathelyen, a Váci Mihály utcában. A késelést egyelőre nem tudjuk megerősíteni.

DSC_1033

Annyit sikerült megtudnunk, hogy a konfliktus a szolgáltatóház egyik üzleténél robbant ki. Információink szerint egy férfi beszélgetett ott a menyasszonyával, amikor a helyszínre ért egy másik férfi, aki korábban szintén szeretett volna a társa lenni a lánynak. Azt nem tudjuk, ki kezdeményezte a vitát, vagy pontosan mi miatt robbant ki, de a végén a vőlegény egy eddig ismeretlen tárggyal mellkas-has tájékon megsebesítette a másik férfit, aki ezután véres felső ruházatban édesapja közeli lakásába futott.

DSC_1028

A mentők innen szállították el a férfit rendőri kísérettel. Közben száznál többen álltak meg nézelődni a Derkovits városrész ezen részén. Korábban a csecsemőlopás néven elhíresült esetnél voltak ennyien, akkor a szomszéd lépcsőházból került elő a kórházból elvitt kisbaba.

 

Szerelemféltésből tettlegesség SzombathelyenHozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.