Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. május 13.

Keresik a rendőrök a szentgotthárdi üzletben riasztó által megzavart férfit

Egy szentgotthárdi üzletből próbált lopni a videón látható férfi. Az üzleti riasztója működésbe lépett, így nem járt sikerrel, a Körmendi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a férfi azonosításában.

A Körmendi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 18030/238/2019. bűnügyi számon lopás vétség kísérletének gyanúja miatt folytat nyomozást a képen látható ismeretlen személlyel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2019. május 4-én 23 óra 15 perckor egy szentgotthárdi üzletbe kísérelt meg bejutni, azonban a riasztórendszer működésbe lépett, a férfi pedig ezt követően sietősen távozott. Az üzletből eltulajdonítás nem történt.

Forrás: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A feltételezett elkövető 20-30 év körüli, aki a bűncselekmény elkövetésekor világos színű, gombos kabátot, világos színű nadrágot és sportcipőt, valamint vállon átvethető táskát viselt.

Forrás: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy tartózkodási helyéve kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.