Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2021. január 11.

Elhajtott a helyszínről a biciklis elé kanyarodó, balesetet okozó sofőr - Szemtanúk jelentkezését várják a körmendi rendőrök

Tavaly októberi baleset körülményeinek tisztázására várja a rendőrség szemtanúk jelentkezését. Egy Peugeot-t vezető nő figyelmetlensége miatt esett az autó oldalának egy kerékpáros. A gépkocsi vezetője elhajtott a helyszínről. A kerékpáros könnyebben sérült.

A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 18030/504/2020. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. október 15-én, 17 óra 45 perckor, Körmenden. A rendelkezésre álló adatok szerint egy nő egy Peugeot 307 típusú személygépkocsival közlekedett a Kossuth Lajos utca 3. szám előtti lakóház parkolójában, amikor az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére úgy kanyarodott ki jobbra, az Alkotás utca irányába, hogy nem adott elsőbbséget az Alkotás utcában a Kossuth Lajos utca irányába közlekedő kerékpárosnak. A biciklis azért, hogy az ütközést elkerülje, a bicikliről leugrott, melynek következtében a gépkocsi bal hátuljának ütközött, majd a földre esett. A gépkocsivezető a helyszínről megállás nélkül továbbhajtott. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a kerékpáros könnyebben megsérült.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Körmendi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/414-040-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.