Barion Pixel
2016. július 25.

75 éves férfi molesztált 20 éves kutyasétáltató nőt Szombathelyen

Egy fiatal nő keresett meg minket azzal, hogy kutyasétáltatás közben egy rendkívül rendezetlen külsejű, ősz hajú, hiányos fogazatú, borostás, derekán övtáskát viselő férfi odament hozzá, majd obszcén szavak kíséretében megfogta a mellét. Az eset Szombathelyen történt, az oladi városrészen, múlt csütörtökön. Utánajártunk és kiderült, hogy ezúttal nem rémhírről van szó, valóban történt ilyen eset.

Kérdésünkre válaszolva Leibinger Eszter r. hadnagy, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője elmondta: az esetet - állampolgári feljelentés alapján - a Szombathelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozásban vizsgálja.

Az üggyel kapcsolatban a rendőrök egy 75 éves helyi férfit hallgattak ki gyanúsítottként, aki a rendelkezésre álló adatok alapján 2016. július 21-én 14 óra körüli időben Szombathelyen, a Nagy László utcában szeméremsértő módon megfogta egy arra sétáló 20 éves hölgy egyik testrészét. A férfi jelenleg szabadlábon védekezik.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.