Barion Pixel
Frissítve: 2013. július 30.

Szembe hajtott a forgalommal, elütötte a motorost

Összezavarodott egy sofőr vasárnap Szombathely határában, a 87-es úton. Félrerántotta a kormányt, így a 86-os lehajtójáról érkező motorossal ütközött. Egy másik sofőr a stop táblát nem vette észre.

A 87-es úton haladt a Tesco felé egy személyautó vezetője. Az Ipari út kereszteződését elhagyva az asszony váratlanul félrerántotta a kormányt és a záróvonalon átlépve áttért a 86-os főút lehajtójára, ahol szembe haladva a forgalommal érintőlegesen ütközött egy vészfékező MZ motorkerékpárral.

A motorosnak az esés következtében a keze és a lába sérült. Ugyan nem akart kórházba menni, de mivel a mentők a lábsérülését feltétlenül kivizsgálandónak ítélték, ezért hallgatott a szóra és beszállt a mentőautóba.

Úgy tudjuk, a személyautót vezető hölgy összezavarodott és azt hitte, már a következő elágazásnál van, ahol Sárvár és Budapest felé hajthatnak fel az autók a 86-os főútra. Balszerencséjére ő a 86-os lehajtóágának és a 87-es főút közös szakaszára próbált behajtani, szembe a forgalommal.

Elnézte a Stop táblát
Szerencsés kimenetelű baleset történt a Maros utca – Öntő utca kereszteződésében. A Maros utcán haladt egy Fiat személygépkocsi, amelynek fiatal sofőrje nem állt meg a Stop táblánál és ütközött a védett Öntő utcán neki jobbról érkező Forddal. Az ütközéstől a Fiat megpördült és a járdára felcsapódva egy sövénykerítésben állt meg.

A balesetben a Fiat hátsó ülésén utazó hölgy sérült meg. Úgy tudjuk, sérülése könnyűnek bizonyult.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.