Barion Pixel
Szerző: 112Press 2018. november 01.

Szalagkorlátnak hajtott egy Toyota az M86-os autóton, Vát közelében

A sofőr padkára hajtott, majd hirtelen kormánymozdulattal próbált visszatérni az autóútra Vát közelében

 
DSC_1842
 
Az autó vezetője elveszítette az irányítását a gépjármű felett, a Toyota a külső sávból meredeken áttért a belsőbe, szalagkorlátnak ütközött, majd megperdülve visszatért a belső sávba és újból szalagkorlátnak ütközött, majd a forgalommal szembe állt meg.
 
DSC_1827
 
A baleset után több autó is megállt, hogy segítsenek a balesetet szenvedetteknek. Szerencsére kisebb hámsérülésen kívül nem történt más sérülés. az autóban egy kisgyermek is utazott, szabályosan bekötve a gyermekülésbe. Őt kivizsgálásra kórházba szállították az édesanyjával együtt, de információnk szerint még csak meg sem ijedt komolyabban.
 
DSC_1824
 
A baleset az M86-os autóúton a váti és a vépi lehajtó között történt. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt egy sávon lehetett közlekedni Szombathely irányába. Bár az autóvezetők túlnyomó többsége fokozott óvatossággal hajtott el a baleseti helyszín mellett, de ezúttal is akadt néhány sofőr, aki fékezés nélkül, 100 km/óra feletti tempóval robogott el a mentő és a helyszínt biztosítók mellett.
 
DSC_1836

A Magyar Közút emberei egyébként 40 km/órára csökkentik az érintett szakasz sebességét ilyen esetekben, táblák kihelyezésével. Jellemzően sorban 90-70-60-40-es korlátozó táblákkal találkozhatnak a sofőrök, valamint kék, piros és narancssárga villogókkal és terelőtáblákkal. Néhány vezetőnek azonban ez sem elég, hogy levegye a lábát a gázról.

DSC_1828

DSC_1829

Szalagkorlátnak hajtott egy Toyota az M86-os autóúton, Vát közelében



 

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.