Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. december 06.

Videó: Sűrű ködben ütött el kerékpárost egy Ford Vasvár közelében

Az autó vezetője az utolsó pillanatban vette észre a világítással rendelkező kerékpáron, jólláthatósági mellényben bicikliző férfit.

 
Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt szombaton este Vasvár közelében.
 
DSC_9142a
 
Gersekarát irányába tartott Vasvár felől egy Ford a sűrű ködben. Az autót vezető férfi elmondása alapján a felezővonalra húzódott és kb. 50-60 kilométeres sebességgel haladt, amikor a ködből előbukkant a vele egy irányban tekerő kerékpáros, akit az autó jobb elejével elütött.
 
DSC_9147a
 
A sofőr annyira a történtek hatása alatt volt, hogy azt nem tudta megmondani, az úttest melyik részén haladt a kerékpáros. Információink szerint az elütött férfi jólláthatósági mellényt viselt és a kerékpárján működött a világítás.
 
DSC_9152
 
Az autó vezetője az ütközés után lehúzódott az út szélére az autójával, majd visszaszaladt az árokba esett férfihoz, aki akkor már ült.Kiderült, hogy ismerik egymást. A kerékpáros a sofőr elmondása alapján haza akart menni, nem akart mentőt, de az autó vezetője - nagyon helyesen - tárcsázta a segélyhívót.
 
DSC_9138
 
Az elsődleges adatok alapján a biciklis nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, kivizsgálásra kórházba szállították.
 
DSC_9144
 
Az árokban heverő bicikli mellett ülő és mellette állva telefonáló férfi, valamint az elakadásjelzővel padkán álló autó láttán egyetlen ott elhaladó járművezető sem állt meg megkérdezni, hogy tud-e valamiben segíteni.1
 
 
A rendőrség láthatósági próbát is végzett a helyszínen, azonban addigra szemmel láthatóan felszállt a köd, jobban lehetett látni,mint húsz perccel korábban.
 
DSC_9154a

Vas megye több útján, így a 86-os, 84-es, 8-as főutak egy részén lelassult a közlekedés a sűrű köd miatt, jellemzően 40-60 km/órás sebességgel haladtak a járművek.

DSC_9166

 

 

Sűrű ködben ütött el kerékpárost egy Ford Vasvár közelében



 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.