2016. május 19.

Súlyos motorbaleset Szombathelyen- előzés végén ütközött a motor

Súlyosan megsérült egy motoros Szombathelyen a Saághy István utcában. Információnk szerint a Metro felé tartott egy Ford személygépkocsi, ami balra akart kanyarodni a Bajnok utcába.

Mindennap ezen az úton megyek dolgozni, időben indexeltem balra, mögöttem több autó haladt, a tükörbe is belenéztem és már bent volt az autó eleje az utcában, amikor egy robbanást hallottam és előrelendült az autó. Először nem tudtam mi történt, csak azt láttam, hogy a hátsó ablak kitörött, amikor kiszálltam, akkor láttam a távolabb fekvő motorost és a motort. - mondta el kérdésünkre a Fordot vezető középkorú férfi.

Súlyos motorbaleset Szombathelyen a Saághy utcában 1.

A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit, információink szerint a motort vezető fiatalember súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. Az érintett útszakaszt a rendőrség lezárta a forgalmat elterelik.

Súlyos motorbaleset Szombathelyen a Saághy utcában 2.

A helyszínelés ideje alatt kétszáz méterre a helyszíntől egy másik baleset is történt, ott egy erősen ittas férfi ütközött autójával egy másik járműnek, a férfit a rendőrök bilincsben vitték el a helyszínről.

Súlyos motorbaleset Szombathelyen- előzés végén ütközött a motorHozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.