Barion Pixel
2015. augusztus 05.

Videóval frissítve: négy súlyos sérült Vasasszonyfánál - Opel elé hajtott egy Skoda

Tömörd felől Vasasszonyfa felé tartott az Opel személyautó, amikor Meszlen irányából elé hajtott a Skoda. Úgy tudjuk a szabálytalan autóban egy budapesti család utazott, akik Kőszegre tartottak. A sofőr figyelmen kívül hagyta az aszfaltra felfestett figyelmeztető jelzéseket és az elsőbbségadás kötelező táblát is.

 
Információink szerint a baleset egyik sérültje életveszélyes állapotban került kórházba, hárman súlyosan megsérültek, a két sofőr pedig könnyű sérülést szenvedett. A mentésben résztvevők kánikulában dolgoztak. Videónkban megszólal egy férfi, aki a roncsba szorult asszonyt próbálta kiszabadítani, de az ajtókat nem sikerült kifeszíteni. A segítő szándékú férfi először észre sem vette, hogy két körme is kiszakadt az ajtó feszegetése közben.
 
A képeken látott kidöntött Stop-tábla (Állj, elsőbbségadás kötelező) az út másik oldalán állt, a Skoda sofőrje egy  elsőbbségadás kötelező táblát hagyott figyelmen kívül. Bár a kereszteződésben több súlyos baleset is történt már azt nem lehet mondani, hogy a kereszteződésre nem figyelmezteti semmi az autósokat. A Skoda vezetője több aszfaltra felfestett jelzést és a jelzőtáblát is figyelmen kívül hagyta.

 

Súlyos baleset történt Vasasszonyfa és Tömörd közöttKorábban írtuk:
Jelenleg is dolgoznak a mentők és a tűzoltók a sérültek kiszabadításán Vasasszonyfa közelében, ahol két személygépkocsi ütközött. Mindkét jármű az árokba repült, az egyik felborult, három mentőgépjármű van a helyszínen és a szombathelyi tűzoltók segítetik a sérültek kiszabadítását. Részletek hamarosan.


Videó: Barki Kristóf

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.