Szerző: 112Press 2021. február 18.

Skodát perdített szlovák rendszámú Scania a felüljárón, Szombathely határában

Az M86-os autóút felől érkező szlovák rendszámú kamion vezetője a 87-es főút becsatlakozása után megpróbált kisorolni a külső sávba, de valamivel koccant. Ezután megpróbálta még egyszer...

Szokványosnak mondható közlekedési baleset történt Szombathely határában a zanati felüljárón.

z_5a

A Győr felől, az M86-os autóúton érkező Scania Körmend felé tartott. Az M86-os autóút végén az addig két sáv kétszer egy sávra változik. A külső sáv a 87-es főútként lecsatlakozik, míg a 86-os főút felé egy sávon haladhatnak a járművek. Nem sokkal később ismét két sávosra szélesedik az út, azonban sok sofőr nem realizálja, hogy a megjelenő külső sáv egyben a 87-es főút becsatlakozása.

z_1_1a

Ez utóbbin érkezett a Skoda és haladt szintén Körmend irányába, amikor a Scania vezetője megpróbált kisorolni a külső sávba.

z_1a

A kamion jobb eleje nekikoccant a Skodának, a bal hátsó keréknél.

z_2_1a

A személyautó vezetője próbálta egyenesben tartani a járművét, azonban a fiatal kamionsofőr ismét megpróbált kisorolni és ekkor már megperdítette a személyautót.

z_3a

A Skoda áttért a menetirány szerinti bal oldalra és a hátuljával szalagkorlátnak ütközött.

cla

A balesetben személyi sérülés nem történt és szerencsére Győr felé tartó jármű sem ütközött a Skodának. Jelenleg kétszer egy sávon haladhat a forgalom az érintett szakaszon. Ezen a részen már tucatnyi hasonló baleset történt az elmúlt években.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.