2017. október 17.

Két kislány sérült meg súlyosan a 8-ason - Skoda hajtott Mercedes elé

Figyelmetlenül kanyarodott rá a 8-as főútra a sűrű ködben egy Skoda vezetője a 8-as főúton, a zalabéri elágazónál kedden reggel. Egy német rendszámú Mercedes a bal hátsó kerekénél ütközött az autónak. Egy kislányt mentőhelikopter szállított kórházba, egy másik kislányt és a Skoda sofőrjét mentő szállította el.

Két gyermek súlyosan, egy férfi könnyebben sérült a kedd reggeli balesetben a 8-as főúton, a zalabéri elágazóban történt balesetnél.

Kám, 2017.10.17.

Információnk szerint a négyszámjegyű útról érkező Skoda vezetője látta, hogy a Körmend felől érkező autó jobbra kanyarodik, Jánosháza felől pedig semmi nem érkezett, ezért megkezdte a balra kanyarodást. A védett 8-as főút külső sávjából jobbra lekanyarodó autó mellett azonban a belső sávban érkezett egy Mercedes terepjáró, amelynek sofőrje már semmit nem tehetett az ütközés elkerüléséért.

Kám, 2017.10.17.

A baleset idején sűrű köd volt a helyszínen. Az egyik gyermekért mentőhelikopter érkezett. Információnk szerint egyik gyermek állapota sem életveszélyes.

Kám, 2017.10.17.

A helyszínelés és műszaki mentés idején teljes útlezárás volt érvényben, a rendőrök elterelték a forgalmat.

Két kislány sérült meg súlyosan a 8-ason - Skoda hajtott Mercedes eléA katasztrófavédelem közleménye szerint a helyszínre a sárvári hivatásos, vasvári önkormányzati és a hosszúperesztegi önkéntes tűzoltókat riasztották. A tűzoltók áramtalanították a járműveket, segítséget nyújtottak a mentőknek a hordágy mentőhelikopterbe emelésébe

Fotó: Hosszúpereszteg ÖTE, Benkő Zsolt

Fotó: Hosszúpereszteg ÖTE, Benkő Zsolt

Fotó:  Hosszúpereszteg ÖTE, Benkő Zsolt

Fotó:  Hosszúpereszteg ÖTE, Benkő Zsolt

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.