Frissítve: 2014. január 15.

Sírva jött ki a tárgyalóteremből a baltás rabló

Elrendelték Sz. Zsolt előzetes letartóztatását. A fiatalembert gyanúsítják azzal, hogy baltával rabolt ki egy dohányboltot Szombathelyen.

Fejét eltakarva lépett be a Szombathelyi Törvényszék ajtaján Sz. Zsolt, aki a gyanú szerint vasárnapra virradóra egy fejszével tért be kirabolni egy szombathelyi dohányboltot, majd a pénztárosnőt megfenyegetve több mint 100 ezer forintot zsákmányolt. A férfit három nappal később fogta el a rendőrség, szombathelyi otthonában.

Sz. Zsolt ügyvédjén keresztül üzente nekünk, hogy nem fotózhatjuk, maximum csak a lábát. Nem sokkal később viszont már sírva lépett ki a 18-as tárgyalóteremből. Ekkor már tudta, hogy elrendelték az előzetes letartóztatását.

A folyosón láthatólag megrendült édesanyja és barátnője is várta, velük váltott néhány szót, mielőtt a rabomobil elszállította a Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézetbe.

A fiatalember az egyik közösségi oldalon decemberben arra csodálkozott rá, hogy fél Olad a fogdán van, személyes tapasztalatból merítve a megfigyelést. Egy hónap elteltével már mélyebben is betekinthet a bűnüldözés működésébe.

A fiatalember Szombathelyen él és egy helyi középiskola tanulója volt. Jelenlegi munkájáról nem tudunk.

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.