2018. szeptember 20.

Sérüléses balesetek Szombathelyen – figyelmetlenség a fő ok

Motoros, kerékpáros és gépjárművezető is megsérült rövid időn belül három helyszínen Szombathelyen.

A Mátyás király útról akart balra, a Zrínyi Ilona utcába kanyarodni egy Mercedes. A gépkocsi vezetője nem vette észre a szemből érkező szabályosan közlekedő robogót és a két jármű összeütközött. A motoros fiatalembert a mentők kórházba szállították.

2018.09.20.Szombathely

A Károly Róbert utcában egy kerékpárját oltó férfi vesztette el egyensúlyát és arccal az aszfaltra zuhant. A mentők fejsérüléssel szállították a Markusovszky kórházba.

2018.09.20.Szombathely

A 11-es Huszár úton egy Toyota személyautó haladt kifelé a városból, amikor egy kijelölt gyalogátkelőhely előtt megállt, hogy átengedjen egy gyalogost. A mögötte érkező Opel személyautó vezetője fékezés nélkül belehajtott a Toyota hátuljába. A vétlen jármű vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították. ( A helyszínen derült ki, hogy kollégánk szenvedett balesetet, aki éppen egy forgatási helyszínre tartott.)

A Zanati úton jelzőlámpa miatt lassított egy Volkswagen személyautó, a mögötte érkező Fiat vezetője későn fékezett és belecsúszott a VW-be. Ennek a balesetnek nem volt sérültje, a vétkes elismerte a felelősségét a balesetért.
 

A Jókai úton tartott a Savaria Plaza irányába egy Lancia, amikor a szemből érkező Nissan vezetője balra kanyarodott, a Kálvária irányába. A szabályosan közlekedő Lancia vezetője nem tudta elkerülni az ütközést. A balesetben senki nem sérült meg. Úgy tudjuk, hogy a baleset okozója egy haláleset miatt nagyon rossz lelki állapotban volt, ez is közrejátszott a balesetben. A vétlen autójában egy óvodás korú gyermek is ült.

Sérüléses balesetek Szombathelyen – figyelmetlenség a fő okHozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.