Barion Pixel
2016. október 11.

Sorsoltunk: eláruljuk, mekkora volt az autó sebessége

Sokan tippelték meg egy belső nézetes videó alapján, mennyivel haladt autónk a vészfékezés előtti pillanatban. A legtöbben 50-60 km/órára tippeltek. Videón mutatjuk a megfejtést, talán sokaknak szolgál majd tanulságul.

A baleseti helyszínelőknek nincs egyszerű dolguk, amikor a szemtanúk által megbecsült sebességekkel szembesülnek.  Az általunk bemutatott videóval éppen az volt a célunk, hogy felmérjük, vajon alá-, vagy túlbecsülik a nézők az autó sebességét egy belső nézetes videó alapján?

 

A hozzászólások alapján a nézők többsége alábecsülte a jármű sebességét. Sokan 50-60 kilométeres sebességre tippeltek, voltak, akik számítások alapján jutottak erre a sebességre, mások szerint amiatt lehetett alacsony a sebesség, mert az autó nagyon rövid idő alatt megállt. Csakhogy az autó a rövid idő alatt majdnem egy 14 emeletes ház magasságának megfelelő utat tett meg. Videónk lerántja a leplet az igazságról. (A legutolsó krétavonal némiképp pontatlan, mivel az autó néhány centimétert előre gurult megállás után, de ez már nem oszt, nem szoroz.)

Sorsoltunk is, hiszen a tippekért cserébe pendrive-ot ígértünk. A Facebook-on és a youtube-on is sok tipp érkezett, ezért mindkét helyről kisorsoltunk egy-egy nyertest.

Youtube: Sallai Gábor
Facebook: Vajna Imréné (Marcali)

Sallai Gábor a Youtube csatornánkon tippelt, pendrive-ot nyert


A nyerteseknek gratulálunk! Nyereményüket postán küldjük el, ehhez kérjük, hogy írják meg a postacímüket! Facebook-nyertesünk ráadásul nagyon jól tippelt, ehhez külön is gratulálunk!

Vajna Imréné a Facebook-on adta le a voksát, ráadásul nagyon közel is járt a valós eredményhez
Hamarosan újabb tippelésre kérjük olvasóinkat és szokás szerint nem csak a helyes választ beküldők vesznek részt a sorsoláson, hanem mindenki, aki megosztja velünk a véleményét, tippét.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.