Barion Pixel
2016. április 19.

Részeg mászott adótoronyra Répcelakon

Nem először indult magaslati levegőt szívni egy nicki férfi Répcelakon. A szomszédos postáról értesítették a rendőrséget a toronymászóról, a rendőrök pedig a katasztrófavédelem segítségét kérték. Szombathelyről indult a magasbólmentő, de a részeg közben lekóválygott.

A 45 év körüli férfi szeretheti a szép panorámát, ezért mászhatott fel ismét a répcelaki adótoronyra. Egy szemtanú szerint a férfi indulás előtt még kedélyesen oda is szólt valakinek, hogy felmegy a toronyba, majd a szót tett követte. Nem volt nehéz dolga, az adótorony megközelítése nem igényel akrobatikus képességeket. A rendőrök mellett répcelaki tűzoltók érkeztek a helyszínre és értesítették a mentőket is. Időközben Szombathelyről elindult a magasbólmentő jármű, de már nem volt rá szükség.

Részeg mászott adótoronyra Répcelakon

A férfinek eszébe sem jutott öngyilkosnak lenni. A torony közepéig jutott, ott dülöngélt csendesen és szélesen mosolygott. Egy korábbi alkalommal a földről felkiabáltak neki, hogy jöjjön le, mire visszakiabált, hogy menjenek ők fel. Most azonban nem kellett sokáig győzködni, a felszólításra letipegett a létrán.

A mentők kérdésére, miszerint van-e valamilyen baja azt válaszolta, hogy megcsípte egy méh a nyakán. Aztán kiderült, hogy a csípés napokkal ezelőtt történt - számolt be egy szemtanú. A férfinek a földön jutott eszébe, hogy fent hagyta a borát a torony közepén, de hamar kiderült, hogy rosszul emlékezett. A férfi ejnye-bejnyével megúszta...

Részeg mászott adótoronyra Répcelakon



Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.