Szerző: ORFK 2019. június 28.

Végzős rendőröket fogadott az országos rendőr-főkapitány - elismeréseket adtak át a hajókatasztrófával kapcsolatos rendőri munkáért

Dr. Balogh János r. vezérőrnagy, országos rendőrfőkapitány ünnepélyes keretek között köszöntötte a 112 végzős hallgatót és 69 munkatársat.

Az országos rendőrfőkapitány 2019. június 27-én a Rendőrségi Igazgatási Központban fogadta a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán tanulmányaikat befejező hallgatókat.

Fotó: ORFK

A végzős rendőrök mellett a főkapitány dicséretben részesített 54 rendőrt, 3 igazságügyi alkalmazottat és 1 rendvédelmi igazgatási alkalmazottat, akik a dunai hajókatasztrófát követő kutatással kapcsolatban, illetve az áldozatazonosítás és a katasztrófához kapcsolódó más rendőri feladatok ellátása során végeztek kiemelkedő munkát.

Fotó: ORFK

Az országos rendőrfőkapitány további 11 kollégát – a Pest Megyei Rendőrfőkapitányság munkatársait – a közelmúltban elkövetett emberölések felderítésében végzett tevékenységéért szintén dicséretben részesített.

Fotó: ORFK

A dunai hajókatasztrófa mentési feladataiban részt vett és jutalmazott rendőrök közül 31 fő a  Budapest Rendőrfőkapitányság, 23 fő a Készenléti Rendőrség, 3 kolléga a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ, illetve 1 fő az Országos Rendőrfőkapitányság állományában teljesít szolgálatot.    

Fotó: ORFK

Rendőrtisztjelöltek befogadó ünnepsége BudapestenHozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.