Barion Pixel
Frissítve: 2013. augusztus 06.

Rendőrautó előtt ütötték el a figyelmetlen motorost

Elnézte a közlekedési jelzőlámpa kiegészítő lámpáját egy motoros Szombathelyen. A férfi tilos jelzésnél hajtott be a kereszteződésbe, egy szabályosan érkező autó elütötte.

A Petőfi Sándor utcában haladt a Rohonci út irányába egy segédmotor-kerékpáros férfi kedden délután, Szombathelyen. A Paragvári utca kereszteződésénél a motoros a piros jelzés ellenére hajtott be a kereszteződésbe, ahol egy érkező Ford elütötte. A Petőfi utcában egy rendőrautó állt a sor elején, pont előttük ütötték el a figyelmetlen motorost.

Próbáltam elkerülni az ütközést és már éppen csak elérte az autóm orra a motort. A jármű felborult, a motoros csúszott néhány métert az aszfalton. Remélem nem sérült meg komolyabban. A rendőrök azonnal felkapcsolták a megkülönböztető jelzést és beálltak a kereszteződésbe és a mentők is pillanatok alatt kiértek - mondta el a 112 Press-nek a Ford vezetője, aki szabályosan közlekedett.

Úgy tudjuk, a motoros nem vitatta, hogy ő a felelős a balesetért. Információink szerint a kereszteződésben felszerelt kiegészítő lámpa tévesztette meg, ami a jobbra kanyarodást engedélyezte. A motoros azonban egyenesen akart tovább menni. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.