Szerző: ORFK 2019. január 25.

Frissen végzett rendőr tiszthelyetteseket köszöntöttek

A próbaidős szolgálatukat töltő tiszthelyettesek a megyei rendőr-főkapitányságok és a Budapesti Rendőr-főkapitányság állományát erősítik.

Fotó: ORFK

Dr. Balogh János rendőr vezérőrnagy, országos rendőrfőkapitány ünnepélyes keretek között köszöntötte azt a 132 próbaidős tiszthelyettest, akik másfél éves képzést követően ezekben a napokban szerezték meg szakképesítésüket.

Fotó: ORFK

Ők 132-en egy új képzési formában, már a középiskolában, az érettségi bizonyítványért folyó tanulmányaik során megkezdték és eredményes szakmai érettségijük birtokában rendészeti szakgimnáziumokban folytatták a tanulást.

Fotó: ORFK

Az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatási Központjában 2019. január 24-én délelőtt megtartott üdvözlő beszédében az országos rendőrfőkapitány kiemelte: vezetőik elvárják majd, hogy hivatásos állományhoz méltóan viselkedjenek, mutassanak példát a szolgálatteljesítés során, legyenek határozottak a jogsértőkkel szemben, ugyanakkor adjanak támogatást a rászorulóknak.

Fotó: ORFK

Vezérelje tevékenységüket a törvényesség és az emberségesség elve. Ha ezeket tudják érvényesíteni munkájuk során – alapvetően jó úton járnak.

Fotó: ORFK

Tiszthelyettesek befogadó ünnepélye BudapestenHozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.